2011. november 8., kedd

Nyerj ingyen koncertjegyet, hogy élőben hallgathasd a Hooliganst

Játssz a Danubius Music és a PORT.hu közös játékán, és nyerj páros belépőjegyet a Hooligans 15 éves jubileumi koncertjére! Hooligans - 15 éves jubileumi koncert 2011. december 11-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában 

Érvényes: 2011. november 20-ig.

Tóth Tibi, Kiss Endi, Ördög Csipa Tibor és Késmárki Zsolt számára a nagy eseményre való felkészülés természetesen nem a próbákkal kezdődik majd, annál is inkább, mert a fiúk folyamatosan "edzésben" vannak, hiszen mint az előző években mindig, idén is rengeteg koncertjük van.

Az évforduló miatt azonban ez az év mégis más lesz, mint az előzőek. A zenekar ugyanis megújította honlapját, új videoklipet készítettek a Küzdj az álmodért! című dalukra, amelyet a tavaly év végén megjelent, 8szemközt című albumukon hallhatunk. Ezek után a srácok megjelentetnek egy dupla válogatáslemezt is októberben a legnagyobb slágerekkel és a legnépszerűbb dalaikkal, és már készül a róluk szóló dokumentumregény is.

Aki rendszeresen jár a Hooligans koncertjeire, az már sejtheti majd, hogy melyek lesznek azok a dalok, amelyek szerepelnek majd az albumon, hiszen a fiúk a most indult jubileumi országos turnén ezeket adják elő majd élőben.
A soha, még sehol nem látott show azonban minden kétséget kizáróan december 11-én, a Papp László Budapest Sportarénában lesz!

Egy kis áttekintés... számokkal
8 album, 23 videoklip, 1 platinalemez, 3 aranylemez, 4 Fonogram-díj, 2 Viva Comet-díj, 1 Bravo Otto-díj, 1 Popcorn-díj, 1 Jakab Líra díj, 1 Arany Nyíl-díj

A játékban való részvételhez Port.hu-s regisztrációval kell rendelkezned, valamint egy viszonylag szimpla kérdésre kell felelned.

Nincsenek megjegyzések: