2011. november 8., kedd

4 személyes Balaton-felvidéki hétvége a fődíj...

... valamint kisorsolnak 100 db Choco-Choco forrócsoki-ajándékcsomagot is a Dr. Oetker Choco-Choco "Örökítsd meg az igazi forrócsoki hangulatot" internetes nyereményjátékán.

Érvényes: 2011. december 9-ig.


"Örökítsd meg az igazi forró csoki hangulatot!

Regisztrálj a nyereményjáték időtartama alatt a www.choco-choco.hu weboldalon, és játssz a Choco-Chocóval 2011. november 2., 12.00. óra és 2011. december 9., 12.00 óra között, és nyerd meg a fődíjat, egy téli Balaton-felvidéki hétvégét vagy a 100 db Choco-Choco nyereménycsomag egyikét!

Nem kell mást tenned, csak regisztrálnod, és feltölteni magadról és 3 barátodról egy közös, igazi forró csoki hangulatú képet.

Az érvényes képfeltöltés feltételei:
Legyen a feltöltött képen 4 ember jól látható módon!
A kép tartalma ne ütközzön a hatályos magyar jogszabályokba és a közerkölcsbe!
A képfeltöltő a valós személyi adatait adja meg!
Ha tartalmazza egy Dr. Oetker Choco-Choco forró csokoládé beazonosítható csomagolását, akkor a sorsoláson esélyeid megduplázódnak.
A digitális kép legyen JPEG, JPG formátumú, filemérete: 50 kilobyte és 4 megabyte közötti, illetve képfelbontása minimum 300x300 pixel, maximum 3500x3500 pixel.

A www.choco-choco.hu oldal üzemeltetői által nem megfelelőnek minősített képek azonnali, figyelmeztetés nélküli törlésre kerülnek, és nem jogosítanak a nyereményjátékban való további részvételre.

A feltöltési időszak lezárultával, nyereményeket fogunk kisorsolni. Az egy darab főnyeremény egy 2 éjszakás téli hétvége a nyertes képfeltöltő és 3 barátja számára a Balaton-felvidéken, félpanziós ellátással. A nyeremény az oda-vissza út költségét nem tartalmazza. Ezen kívül kisorsolásra kerül további 100 db Choco-Choco nyereménycsomag." (forrás: choco-choco.hu)

Nincsenek megjegyzések: