2011. november 12., szombat

ANRO Épületdíszítés Fotópályázat: Apple iPad2-t lehet nyerni!

Minden olyan ember, aki a 2010-2011-es évben vásárolt az ANRO internetes áruházából és lefényképezi az onnan vásárolt, felhasznált termékeket, majd beküldi az elkészült fotókat emailben, részt vehet a játékban.

Érvényes: 2011. december 12-ig.Mint minden évben, idén is nyereményjátékot hirdetünk minden kedves vásárlónknak akik a 2010-2011-es évben vásároltak internetes áruházunkból. A képet visszaküldők között egy Apple iPad 2 tabletet sorsolunk ki főnyereményként, valamint néhány, a beszállítóink által felajánlott meglepetés ajándékot (szőnyeg, illetve világítástechnikai termékek).

A sorsolás ideje: 2011. december 12. hétfő.


Részvételi feltételek:
A nyereményjátékon mindenki részt vehet legalább 5-10 db képpel, melyek az alábbi termékcsoportokról készültek:
- Kültéri és beltéri stukkók (díszléc, rozetta, stb)
- Fa-, fém függönykarnisok
- Műanyag és alumínium mennyezeti sínek
- Szőnyegek
- Falburkoló lapok
- Világítástechnikai termékek (LED szalagok)

A mobiltelefonnal készült képeket nem fogadjuk el!

A résztvevők beleegyeznek abba, hogy a visszaküldött képeket az ANRO Épületdíszítés Kft. saját weboldalán a szerző neve nélkül megjeleníti. A nyereményjáték nyertese vállalja, hogy a nyeremény átvétele után küld még egy darab fotót, melyen a nyertes (vagy hozzátartozója) együtt szerepel a fenti nyereménnyel.


A részvétel módja:
Küldjön vissza 5-10 db jó minőségű digitális képet az info@anro.hu email címre, "2011. Év végi nyereményjáték" megjelöléssel. Mellékelje az internetes rendelésszámot, vagy a kiállított számla sorszámát.
A nyertest e-mailben értesítjük. A képek beküldési ideje: 2011. november 03. - 2011. december 11. éjfél. A határidő után beküldött képek a következő évi nyereményjátékon fognak részt venni!

A nyereményjátékon automatikusan részt vesznek az év közben fotókat visszaküldők is, azok is akik esetlegesen már nyertek!Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzászólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.

Nincsenek megjegyzések: