2011. november 12., szombat

10 darab SMS ingyen!

10 db, garantáltan nem fizetős SMS-sel ajándékoz meg a Cherry SMS szolgáltató, ha felregisztrálsz az oldalukra. A menü német és angol nyelven érhető el. Ha lemerítetted a tíz darabos limited, a további üzenetekért már fizetni kell. Amennyiben nem tudsz eligazodni sem angolul, sem németül az oldalon, katt a továbbra és megmutatom, hogy mit kell tenned a bónusz tíz rövid üziért, amelyeket számos országba, köztük hazánkba is címezhetsz.


  1. A felső sávban látsz egy német és egy angol zászlót. Válaszd a piros-fehér-kéket, s ezután tuti, hogy angol szövege lesz az oldalnak.
  2. A jobb felső Login ablakban klikkelj a piros Register now! linkre.
  3. REGISTER. Country code - a legördülő menüből válaszd ki a +36 Hungary sávot. Mobilenumber: add meg a 9 jegyű számodat a szolgáltatód kétjegyű kódjával együtt. Pl., ha Vodafone-os vagy, akkor a 709876543 formátumot válaszd. A két passwordös sávba írd be a jelszavadat, mindkét rubrikába ugyanúgy, majd kattints a REGISTER gombra.
  4. Hamarosan SMS-t fogsz kapni egy kódszámmal, amelyet be kell gépelni az "Activationcode" sávba. Nagy a valószínűsége, hogy pár percet kell várni az SMS megérkeztéig.
  5. Most már fogsz tudni üzeneteket küldeni. A User information ablak Remaining SMS sorában számolja, hogy hány ingyen elküldhető üzid maradt.
  6. A Write your SMS Online ablakocska Sender soraiban kiválaszthatod, hogy: without the sender ID - a Cherry SMS név jelenjen meg az elküldött SMS-ben, vagy: with the sender ID - a te telefonszámod jelenjen meg az elküldött SMS-ben. Az előbbi verzióval partizánkodni lehet, az utóbbival meg be tud azonosítani a fogadó... :)
  7. A Mobile Numberhöz válaszd ki az országot az előhívókódjával, a szomszédos sávban meg add meg a 9 számjegyű telefonszámot, ahová címzed a soraidat (pl. 309876543).
  8. A Message dobozba írd bele az üzenetedet, mindenképpen ÉKEZET NÉLKÜLI KARAKTEREKKEL!
  9. A keret alján számolja a rendszer, hogy hány karaktert tudsz még bepötyögni.
  10. Ha végeztél, kattints a SEND gombra. 
  11. Alkalmazásokat is tudsz egyébként az oldalról letölteni, melyekkel az SMS-küldés fizetős verziója számítógépen és mobiltelefonon is használható lesz.
Sok szerencsét! Az ingyen SMS elküldéséhez kattints ide!

Nincsenek megjegyzések: