2011. november 2., szerda

5000 Ft értékű Oriflame ajándékcsomag a fix nyeremény az Esselte játékán!

Az új, bolti forgalomban található Esselte iratrendezők belsejében lévő ajándékkoronákat kell kivágni és összegyűjteni az Oriflame ajándékcsomagért. Fődíj is van: egy 100.000 Ft értékű ajándékutalvány a LaContessa négycsillagos kastélyhotelbe.

Érvényes: 2011. november 30-ig.



"RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT az "Esselte - Royal - ajándékakció" c. nyílt körű, bármilyen természetes és jogi személy számára elérhető promóciójához.

A fogyasztói promóció szervezője az ESSELTE Kft. (1133 Budapest, Váci út. 76.)
A promóció időtartama: 2011. szeptember 1. és 2011. november 30.
A promóció leírása: A promóció során a magyarországi viszonteladói hálózatba kerülő Esselte Standard iratrendező termékekben található A4 formátumú reklámanyagból kivágott koronából 30 db összegyűjtése és beküldése esetén garantált ajándékot küldünk a pályázónak. A gyűjtőlap regisztrálás után honlapunkról tölthető le. (www.esselte.com/royal) Fődíjért való pályázás feltétele: minimum 30 db korona (azaz 1 db gyűjtőlap) beküldése.

Beküldési határidő: 2011. november 30. A postai bélyegző dátuma a meghatározó.

A promócióban történő részvétel a RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT valamennyi pontjának elfogadását is jelenti!

Résztvétel feltétele
Magyarországon vásárolt Esselte Standard iratrendező vásárlása és minimum 30 db korona kivágása a termékben szereplő reklámanyagról és beküldése a gyűjtőlapra felragasztva a megadott címre.

A promócióban résztvevő termékek
Csak azok az Esselte Standard iratrendezők vesznek részt a promócióban, melyekben Esselte Royal akciós tájékoztató anyag szerepel (mindegy milyen nyelvű) és melyeket Magyarországon vásároltak. A más országban vásárolt Esselte iratrendezők nem vesznek részt a magyarországi promócióban, azokhoz nem áll módunkban ajándékot adni.
A vásárlást igazoló számlát, blokkot minden esetben kötelező megőrizni, mert az ajándékra való jogosultságot illetve a vásárlás helyét ellenőrizhetjük.

Résztvevők
A promócióban részt vehet bármely természetes személy, aki nem esik a következőkben meghatározottak körébe. A promócióban nem vehetnek részt az Esselte Kft. üzemeltetésében részt vevő vállalkozások, ezek alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b.), továbbá a promóció lebonyolítását végző Ügynökség vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai.

Ajándékok
Garantált ajándék: 5000 Ft értékű Oriflame szépségcsomag
Fődíj: 1 db 100.000 Ft értékű ajándék utalvány a LaContessa **** Kastélyhotelbe.
A képen látható tárgyak illusztrációk, de a tényleges ajándéktárgyakról készült képek. A szervező fenntartja a jogot, hogy az illusztráción látható tárgytól eltérő megjelenésű (színű, stb), de azonos értékű ajándéktárgyat biztosítson beszállítói készlethiány esetében.

Fődíj sorsolása:
A fődíj sorsolásán minden határidőig beérkezett gyűjtőlap részt vesz, melyen 30 db korona található, illetve feltüntették a beküldő nevét és elérhetőségét.
A sorsolás ideje:
2011. december 7. 10.00
A sorsolás helye:
Esselte Kft. 1133 Budapest, Váci út 76. V. Torony, 1. emelet

Postacím, melyre a gyűjtőlapot várjuk:
Helpful Team Kft. 1605 Budapest, Pf.: 89.
A borítékra írják rá: “Esselte Royal”

Kizárás
Az Esselte Kft. azonnal kizárja azon játékosokat, akik jelen szabály tartalmi feltételeinek bármely okból nem felelnek meg, így azok a játékban nem vesznek részt. A kizárt pályázatok helyett pótnyertes nem húzható."

Adófizetés és egyéb költségek
A nyerteseket a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség stb.) őket terhelik.

Nyeremények átváltása
Az ajándékok készpénzre nem válthatók át, és másra át nem ruházhatók. Amennyiben a nyeremény átvételére jogosult nyertes a nyereményt az erre fennálló határidőn belül nem veszi át, úgy az arra érvényes jogosultság 2011. december 15. után elvész.

Nyeremények átvétele
A játék feltételeinek mindenben megfelelő nyerteseknek a garantált ajándékot a gyűjtőoldal beérkezését követő 30 napon belül postai küldeményként küldjük el. A postai tértivevényes kézbesítést két alkalommal kíséreljük meg. Amennyiben a két küldési próba után is ellehetetlenül az átvétel, az ajándék átvételére csak személyesen, vagy megbízott útján van lehetőség a Szervező fenti telephelyén 2011 december 17-ig.

Nincsenek megjegyzések: