2011. november 26., szombat

3 különböző nyereményjáték a Niveával: Nivea-ajándékcsomag, mézeskalács, Rihanna belépők, luxuscipők

Kezdjük a legötletesebbel: a karácsonyi Nivea Mézeskalácstervező nyereményjátékon mindenki korlátlan számú mézeskalácsot tervezhet. Egy egyszerű alkalmazás segítségével kell kidekorálnod egy, az ünnepkörhöz illő figurát, majd megadni a személyes adataidat. (E sorok írója megpróbálta Bettyt, a csúnya lányt átültetni mézeskalácsos formátumba, lásd a képen.)

Naponta egy nyertes megkapja az online tervezett süteményt mézeskalácsként manifesztálódva, ugyanazt a tervet karácsonyfadíszként megvalósítva, de bezsákolhat egy 75 ml-es Nivea krémet is. Hetente kisorsolnak az összes játékos között egy-egy karácsonyi Nivea-ajándékcsomagot. (Nem mellesleg a Gyermekfalu is megkapja a napi nyertes sütiművet mézeskalács- és karácsonyfadísz-változatban is.)

A mézeskalácsjáték érvényes: 2011. december 15. 23:59-ig.


A másik két nyereményjáték a tovább után.



A második nyereményjátékon 15 x 2 db belépőt sorsolnak ki azok között, akik vásárolnak legalább egy 250 ml-es kiszerelésű klasszikus Nivea krémet, majd a vásárlást igazoló blokk AP-kódját beküldik a személyes adataikkal egyetemben a játék facebookos oldalán. A belépőjegyek Rihanna 2011. december 8-án, a Papp László Sportarénában tartandó koncertjére szólnak (15 ember nyer páros belépőket).

Az AP-kódok beküldésének határideje: 2011. november 30. 23:59. Sorsolás: 2011. december 1-jén.

Rihannás játék és részletek itt.



A harmadik, a "Légy nő a Niveával - Tetőtől talpig" promóció - ahogyan a nevéből is kiolvasható - lányoknak, nőknek szól. Négy héten keresztül heti öt nyertes 170.000 Ft értékű, luxuscipőkre beváltható utalványt vihet haza (ebből az összegből elvileg 5 pár csinos lábbelihez juthat minden egyes szerencsés). A játékban való részvétel feltétele 2 db Nivea Hair Care (hajápoló) termék vásárlása, majd a vásárlást igazoló blokk(ok) AP-kódjának, valamint a személyes adatoknak a megadása.

Ez a játék 2011. december 18. 24:00-ig érvényes.

Nincsenek megjegyzések: